Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:27

14
آبان
سالاد قارچ

سالاد قارچ

طرز تهیه سالاد قارچ

سالاد قارچ

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

  

قارچ تازه..........................................................250 گرم

آبلیموی تازه.......................................................2 قاشق سوپخوری

مخلوط ژامبون مرغ و گوشت خردكرده ................250 گرم

ذرت كنسرو شده ............................................4 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده ..............................2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده..............................2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ آبپز..................................................3 عدد

سس مایونز..................................................125 گرم (یك‌دوم پیمانه)

خامه‌ی صبحانه..............................................50 گرم

نمك ..........................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه..................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

كاهو برای تزئین .........................................یك بوته

 

روش تهیه

 قارچ‌ها را بشوئید، خشك كنید و ورقه‌ای خرد نمائید. آبلیمو را روی قارچ‌ها بپاشید تا سیاه نشوند! آن‌گاه قارچ، ژامبون، كنسرو ذرت و فلفل دلمه‌ای‌ها را در كاسه‌ی مناسبی بریزید. دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را رنده كنید و همراه با سس مایونز، خامه، نمك و فلفل به مخلوط قارچ بیفزائید و سالاد را هم بزنید. اینك برگ‌های ظریف و ریز كاهو را در بشقاب زیبائی بچینید و سالاد را وسط آن بریزید. اكنون سالاد را با تخم‌مرغ باقیمانده، بیارائید و در یخچال بگذارید تا خنك شود.

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد قارچ تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز