Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:35

14
آبان
روش تهيه پياز داغ

روش تهيه پياز داغ

روش تهيه پياز داغ

روش تهيه پياز داغ

 

 

مواد لازم برای 2 قاشق سوپخوری سر پر

 

 پیاز خردكرده     250 گرم (2 عدد متوسط)

روغن مایع مخصوص سرخ كردنی     250 میلی‌لیتر

 

روش تهیه

پیاز را با چاقوی تیز یا در دستگاه غذاساز خرد كنید و چنانچه پیاز خیلی آبدار بود، آن را به مدت یك ساعت روی پارچه‌ی تمیز نخی پهن كنید تا آب پیاز گرفته شود. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسب و گودی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا پیاز را در روغن بریزید و قدری آن را هم بزنید. اكنون صبر كنید تا پیاز سبك و نرم شود. آن گاه به آرامی آن را هم بزنید تا پیاز طلایی رنگ شود. اینك پیازداغ را در صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

یادآوری1: هنگام سرخ كردن، پیاز باید كاملاً در روغن غوطه‌ور باشد تا پیاز داغ مطلوبی داشته باشید.

یادآوری2: پیاز قرمز برای تهیه‌ی پیازداغ مناسب نیست.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، روش تهيه پياز داغ تعداد بازديد: 533 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز