Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:36

21
آذر
شیر پلو

شیر پلو

برنج را بدون نمك، بخیسانید. آن‌گاه شیر را در قابلمه‌ مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج                         4 پیمانه

شیر                         1/5 لیتر

نمك                        به میزان لازم

زعفران حل‌كرده        3 قاشق سوپخوری

كره                         100 - 150 گرم

گلاب                       یك‌سوم پیمانه

فیله‌ی مرغ              10 عدد

كشمش پلوئی        1 پیمانه

پیاز داغ                  1 پیمانه

خلال پسته            50 گرم

 

روش تهیه

برنج را بدون نمك، بخیسانید. آن‌گاه شیر را در قابلمه‌ی مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس 1 قاشق سوپخوری نمك و زعفران را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا مغز برنج، نرم شود. حالا آن را در آبكش بریزید. (شیر در هنگام پخت تقریباً جذب برنج شده است) اكنون كف قابلمه‌ مناسبی، 30 گرم كره بریزید و روی اجاق آب كنید.

شیر پلو را در آن بریزید و گلاب را روی برنج بدهید. باقیمانده‌ی كره را در تابه‌ی مناسبی روی اجاق، آب كنید. فیله‌های مرغ را در آن سرخ كنید و بعد از تابه درآورید. كشمش را نیز در همان تابه تفت دهید. اكنون شیر پلو را برای پذیرائی در دیس زیبائی بكشید و رویش را با فیله‌های مرغ، كشمش، پیاز داغ و خلال پسته بیارائید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن فیله‌ی مرغ آن را در نمك و زعفران بخوابانید.

 

برچسب ها: آموزش شیر پلو، آشپزی با شیر پلو، شیر پلو، روش تهیه شیر پلو، تهیه شیر پلو تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز