Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:40

5
بهمن
پرسش و پاسخ آشپزی

پرسش و پاسخ آشپزی

پرسش و پاسخ آشپزی

برای تهیه‌ی كباب كوبیده بهتر است از پیاز به چه صورت استفاده كنیم؟

بهتر است پیاز را از رنده ریز رد كنیم و آب آن را كاملاً بگیریم و به مایه‌ی كباب اضافه كنیم.

 

 

برای یخ‌زدائی مواد غذایی چگونه باید عمل كرد؟

صحیح‌ترین روش یخ‌زدائی مواد غذایی قرار دادن آن‌ها در یخچال است كه بهتر است از شب قبل آن را از فریزر خارج كنید و در طبقه‌ی پایین یخچال بگذارید. در صورتی كه عجله داشته باشید بهتر است بسته‌ی مورد نظر را در كیسه‌ای نفوذناپذیر قرار دهید و آن را در ظرف حاوی آب سرد بگذارید و یا از درجه‌ی یخ‌زدائی مایكروویو استفاده كنید.

 

هنگام سرخ كردن ماهی بهتر است ابتدا كدام طرف ماهی در روغن سرخ شود؟

بهتر است قسمت گوشتی ماهی ابتدا درون تابه قرار گیرد و پوست آن به طرف بیرون باشد.

 

 

برای تهیه ی ماهی یا مرغ سوخاری چگونه عمل كنیم تا ذرات آرد و پودرسوخاری به آن‌ها بچسبد؟

باید ابتدا سفیده‌ی تخم‌مرغ را در ظرفی با چنگال بزنید. سپس تكه‌های مرغ یا ماهی را به سفیده آغشته كنید تا چسبندگی ایجاد شود. سپس در آرد و پودر سوخاری بغلتانید.

 

 

چگونه مایكروویو راتمیز كنیم؟

برای تمیز كردن مایكروویو، بهتر است در لیوان مناسبی آب و 2 قاشق سوپخوری آبلیمو بریزید و در دستگاه قرار دهید. اینك دستگاه را به مدت 3-4دقیقه با قدرت 100 درصد روشن كنید تا در دستگاه بخار ایجاد شود. سپس 5 دقیقه صبر كنید. اكنون با دستمال نخی درون دستگاه را خشك و تمیز نمائید.

 

 

چگونه عمل كنیم تا پوست عدس هنگام پخت جدا نشود؟

بهتر است ابتدا عدس را به مدت 2 ساعت بخیسانید، سپس همراه با آب روی اجاق قرار دهید، در هنگام پخت، حرارت باید متوسط باشد تا پوست آن جدا نشود.

 

 

بلانچ كردن (آنزیم بَری) چیست؟

این روش، تكنیكی است كه برای حفظ طعم، رنگ و طراوت سبزی‌ها انجام می‌شود. به این صورت كه در قابلمه‌ی مناسبی آب را بجوشانید. برای 1 لیتر آب 10 گرم نمك بیفزائید. سبزی مورد نظر را در آب جوشان بریزید و 10 ثانیه صبر كنید. سپس آن را در آبكش بریزید و به آب سرد منتقل كنید. پس از 3-4دقیقه مجدداً در آبكش بریزید و پس از جدا شدن آب از آن، سبزی را در بسته‌بندی مناسب قرار دهید و در فریزر نگه‌داری كنید.

 

 

چه كنیم تا یخ‌هایی شفاف و شیشه‌ای داشته باشیم.

باید ابتدا آب را بجوشانید و پس از خنك شدن آن را در قالب‌های مخصوص یخ بریزید و در فریزر نگه‌داری كنید.

 

 

برای اینكه زعفران حل كرده رنگ بهتری بگیرد چگونه باید عمل كنیم؟

باید زعفران ساییده را در آب جوش حل كنیم و مدتی آن را روی بخار آب جوش دم كنیم.

 

روش تهیه‌ی ادویه‌ی تندوری را توضیح دهید.

ادویه‌ی تندوری مخلوطی از پودر سیر، پودر پاپریكا (فلفل قرمز شیرین)، پودر تخم‌ گشنیز، پودر زیره، پودر زنجفیل، نمك دریا، پودر هل، پودر دارچین، پودرفلفل‌قرمز، پودر فلفل سیاه، شكر و پودر زعفران است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 506 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز