لیلا كردبچه
مواد لازم برای 6 نفر
كره 25 گرم
قارچ خردكرده 500 گرم
آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
سینهی مرغ چرخكرده 500 گرم
سیر له كرده 2 حبه
تخممرغ 3 عدد
خامه 150 گرم
سس خردل 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر سوخاری 50 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
لیموترش و جعفری به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در تابه مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید. آنگاه قارچ و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید. حالا در كاسهی مناسبی، مرغ، سیر، قارچ، زردهی تخممرغها، خامه، سس خردل، نمك، فلفل، پودر سوخاری و بیكینگ پودر را مخلوط كنید. سپس سفیدهی تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به مواد فراهم كرده، بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید.
اینك قالب لوف به اندازهی 10× 22 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه را در قالب بریزید. قالب را در سینی دیواره بلندی بگذارید و تا نیمه قالب، در سینی آب بریزید. سپس آن را در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بگذارید و به مدت یك ساعت مرغ را بپزید. اینك، ترین را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی برگردانید و با لیموترش و جعفری بیارائید.