Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:06

25
دی
ترین مرغ با قارچ

ترین مرغ با قارچ

ابتدا در تابه‌ مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید. آن‌گاه قارچ و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید.

لیلا كردبچه

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

كره                               25 گرم

قارچ خردكرده                 500 گرم

آبلیموی تازه                 2 قاشق چایخوری

سینه‌ی مرغ چرخكرده   500 گرم

سیر له كرده                2 حبه

تخم‌مرغ                      3 عدد

خامه                         150 گرم

سس خردل               1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل               به میزان لازم

پودر سوخاری            50 گرم

بیكینگ پودر              1  قاشق چایخوری

لیموترش و جعفری     به میزان لازم

  

روش تهیه

ابتدا در تابه‌ مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید. آن‌گاه قارچ و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید. حالا در كاسه‌ی مناسبی، مرغ، سیر، قارچ، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، خامه، سس خردل، نمك، فلفل، پودر سوخاری و بیكینگ پودر را مخلوط كنید. سپس سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به مواد فراهم كرده، بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید.

اینك قالب لوف به اندازه‌ی 10× 22 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و مایه را در قالب بریزید. قالب را در سینی دیواره بلندی بگذارید و تا نیمه قالب، در سینی آب بریزید. سپس آن را در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بگذارید و به مدت یك ساعت مرغ را بپزید. اینك، ترین را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی برگردانید و با لیموترش و جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: ترین مرغ با قارچ، آموزش ترین مرغ با قارچ، روش تهیه ترین مرغ با قارچ، مواد لازم ترین مرغ با قارچ، آشپزی با ترین مرغ با قارچ، ترین مرغ، ترین با قارچ تعداد بازديد: 2472 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز