Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:25

12
آبان
ميگو پلو (عربی)

ميگو پلو (عربی)

ابتدا برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، آب بریزید و بجوشانید. سپس سركه، نمك، زردچوبه و میگو را بیفزائید، 2دقیقه بپزید و آبكش كنید.

انسيه حافظی

 

مواد لازم ميگو پلو

برای 4-6 نفر

برنج                               3 پیمانه

سركه                             1 قاشق سوپخوری

نمك                               1 قاشق چایخوری

زردچوبه                           1 قاشق چایخوری

میگوی تمیز كرده               500 گرم

روغن                              به میزان لازم

سیر داغ                          1 قاشق سوپخوری

پیاز داغ                            2 قاشق سوپخوری

سبزی خردكرده*                500 گرم

ادویه‌ی مخصوص ماهی        1 قاشق چایخوری

ادویه‌ی كاری                      1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز                         1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل                       1 قاشق چایخوری

* تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز 

روش تهیه ميگو پلو 

ابتدا برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، آب بریزید و بجوشانید. سپس سركه، نمك، زردچوبه و میگو را بیفزائید، 2دقیقه بپزید و آبكش كنید. حالا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید، سیر داغ، پیاز داغ و سبزی را اضافه نمائید و قدری تفت دهید. اكنون میگو، ادویه‌ی مخصوص ماهی، ادویه‌ی كاری، فلفل قرمز و زنجفیل را بیفزائید و 2 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی روغن بریزید و مایه‌ی فراهم كرده را لابه‌لای پلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه دم كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با میگو، آموزش آشپزی، ميگو پلو، مواد لازم ميگو پلو، روش تهیه ميگو پلو تعداد بازديد: 3014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز