Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 آذر 1396 - 07:15

28
آذر
پلوی اروپائی

پلوی اروپائی

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید.

انسیه حافظی

 

 

مواد لازم برای 2- 4 نفر

برنج                       2 پیمانه

روغن                     به میزان لازم

پیاز خردكرده           1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردكرده     1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردكرده    1 عدد

فیله‌ی گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

نمك، فلفل            به میزان لازم

ادویه كاری            1 قاشق چایخوری

میگوی پاك كرده     300 گرم

سركه                  1 قاشق سوپخوری

  

روش تهیه

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت 2 دقیقه بپزید.

آن‌گاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: پلوی اروپائی، آموزش پلوی اروپائی، روش تهیه پلوی اروپائی، مواد لازم پلوی اروپائی، آشپزی با پلوی اروپائی تعداد بازديد: 589 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز