انسیه حافظی
مواد لازم برای 4 نفر
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
سیبزمینی حلقهای خردكرده 500 گرم
فیلهی گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد
سیر لهكرده 2 حبه
فلفل دلمهای سبز خردكرده 1 عدد
فلفل دلمهای رنگی خردكرده 1 عدد
برنج پخته 1 پیمانه
كرهی آب كرده 50 گرم
پنیر موزارلا 150 گرم
نمك به میزان لازم
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
در تابه مناسبی روغن بریزید و سیبزمینی ها را در آن سرخ كنید. حالا در قابلمه دیگری، فیلهی گوجهفرنگی، سیر و فلفل دلمهایها را بریزید و بپزید. آنگاه برنج، كره، پنیر، نمك و آویشن را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كف ظرف نسوزی را چرب كنید، نیمی از سیبزمینیها را در آن بچینید و نیمی از مواد فراهم كرده را رویشان بریزید.
سپس باقیماندهی سیبزمینیها را بیفزائید و در آخر مواد باقیمانده را، روی سیبزمینیها بریزید و صاف كنید. حال راتاتوی را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی، 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
یادآوری: شما میتوانید راتاتوی را در قالبهای تك نفره با اشكال مختلف تهیه نمائید.