Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:21

28
آذر
راتاتوی برنج و سیب‌زمینی

راتاتوی برنج و سیب‌زمینی

در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و سیب‌زمینی ها را در آن سرخ كنید. حالا در قابلمه‌ دیگری، فیله‌ی گوجه‌فرنگی، سیر و فلفل دلمه‌ای‌ها را بریزید و بپزید.

انسیه حافظی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون                              5 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی حلقه‌ای خردكرده     500 گرم

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خردكرده       2 عدد

سیر له‌كرده                            2 حبه

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده      1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی خردكرده    1 عدد

برنج پخته                             1 پیمانه

كره‌ی آب كرده                       50 گرم

پنیر موزارلا                           150 گرم

نمك                                   به میزان لازم

پودر آویشن                         1 قاشق چایخوری

  

روش تهیه

در تابه‌ مناسبی روغن بریزید و سیب‌زمینی ها را در آن سرخ كنید. حالا در قابلمه‌ دیگری، فیله‌ی گوجه‌فرنگی، سیر و فلفل دلمه‌ای‌ها را بریزید و بپزید. آن‌گاه برنج، كره، پنیر، نمك و آویشن را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كف ظرف نسوزی را چرب كنید، نیمی از سیب‌زمینی‌ها را در آن بچینید و نیمی از مواد فراهم كرده را رویشان بریزید.

سپس باقیمانده‌ی سیب‌زمینی‌ها را بیفزائید و در آخر مواد باقیمانده را، روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و صاف كنید. حال راتاتوی را در  فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی، 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

 یادآوری: شما می‌توانید راتاتوی را در قالب‌های تك نفره با اشكال مختلف تهیه نمائید.

 

برچسب ها: راتاتوی برنج و سیب‌زمینی، راتاتوی برنج، راتاتوی سیب زمینی، آموزش راتاتوی برنج، روش تهیه راتاتوی برنج، مواد لازم راتاتوی سیب زمینی تعداد بازديد: 1719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز