Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 23:54

28
آذر
ته‌چین مرغ، قارچ و بادمجان

ته‌چین مرغ، قارچ و بادمجان

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و كره یا روغن را با هم مخلوط كنید و برنج آبكش كرده را، به آن بیفزائید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

  برنج                    4 پیمانه

ماست                  1 پیمانه

زرده تخم‌مرغ           4 عدد

زعفران حل كرده      1 قاشق چایخوری

روغن یا كره آب‌كرده  150 تا 200 گرم

فیله مرغ سرخكرده   8 تكه

بادمجان پوست گرفته، حلقه كرده و سرخكرده 500 گرم

قارچ ورقه‌كرده و تفت‌داده500 گرم

  

روش تهیه

برنج را آبكش كنید. آن‌گاه ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و كره یا روغن را با هم مخلوط كنید و برنج آبكش كرده را، به آن بیفزائید. سپس ظرف نسوزی بردارید و نیمی از مایه ته‌چین را، در آن بریزید.

حال فیله‌های مرغ، بادمجان و قارچ را، رویش بچینید و بعد باقیمانده مایه ته‌چین را بریزید و با پشت قاشق بفشارید. حالا رویش را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 5/1 ساعت قرار دهید تا ته‌چین بپزد و برشته شود. اكنون آن را در دیس مناسبی برگردانید و رویش را با ماست چكیده، تزئین كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه ته چین، مواد لازم ته چین، آموزش ته چین، ته چین قارچ، ته چین مرغ، ته چین با بادمجان تعداد بازديد: 2299 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز