Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:04

24
آذر
برنج قهوه‌ای با مرغ و سبزی

برنج قهوه‌ای با مرغ و سبزی

كليك كنيد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

 برنج قهوه‌ای                 3 پیمانه

كره                              100 گرم

پیاز ریزخردكرده             1 عدد

هویج ریزخردكرده          1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خردكرده  1 پیمانه

سینه‌ی مرغ مكعبی خردكرده  250 گرم

نمك و فلفل            به میزان لازم

آب مرغ                  3/5 پیمانه

كنسرو ذرت           یك‌دوم پیمانه

گشنیز خردكرده     1 پیمانه

كلم براكلی و گل‌كلم خردكرده  2 پیمانه

بادام پرك تست كرده به میزان لازم

 

روش تهیه

برنج را از شب قبل بخیسانید. در تابه‌ی مناسبی، نیمی از كره را روی اجاق آب كنید. آن‌گاه پیاز، هویج و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس سینه‌ی مرغ، نمك و فلفل را اضافه نمائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، آن را تفت دهید و كنار بگذارید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی برنج، آب مرغ، باقیمانده‌ی كره و نمك را بریزید و روی حرارت ملایم، بگذارید تا آبش كشیده شود.

اكنون كنسرو ذرت، گشنیز، كلم براكلی، گل كلم و مخلوط مرغ را، به آن بیفزائید و هم بزنید و به مدت تقریبی 30 تا 45 دقیقه، آن را دم كنید. حالا برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با بادام پرك تزئین كنید.

یادآوری: مدت زمان پخت برنج قهوه‌ای كمی بیش‌تر از برنج سفید می‌باشد.

 

برچسب ها: برنج قهوه‌ای با مرغ و سبزی، آموزش برنج قهوه ای، روش تهیه برنج قهوه ای، مواد لازم برنج قهوه ای، برنج قهوه ای با مرغ، برنج قهوه ای با سبزی تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز