اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4- 6 نفر
برنج قهوهای 3 پیمانه
كره 100 گرم
پیاز ریزخردكرده 1 عدد
هویج ریزخردكرده 1 پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خردكرده 1 پیمانه
سینهی مرغ مكعبی خردكرده 250 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
آب مرغ 3/5 پیمانه
كنسرو ذرت یكدوم پیمانه
گشنیز خردكرده 1 پیمانه
كلم براكلی و گلكلم خردكرده 2 پیمانه
بادام پرك تست كرده به میزان لازم
روش تهیه
برنج را از شب قبل بخیسانید. در تابهی مناسبی، نیمی از كره را روی اجاق آب كنید. آنگاه پیاز، هویج و فلفل دلمهای را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. سپس سینهی مرغ، نمك و فلفل را اضافه نمائید و 5 دقیقهی دیگر، آن را تفت دهید و كنار بگذارید. اینك در قابلمهی مناسبی برنج، آب مرغ، باقیماندهی كره و نمك را بریزید و روی حرارت ملایم، بگذارید تا آبش كشیده شود.
اكنون كنسرو ذرت، گشنیز، كلم براكلی، گل كلم و مخلوط مرغ را، به آن بیفزائید و هم بزنید و به مدت تقریبی 30 تا 45 دقیقه، آن را دم كنید. حالا برنج را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با بادام پرك تزئین كنید.
یادآوری: مدت زمان پخت برنج قهوهای كمی بیشتر از برنج سفید میباشد.