Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:49

4
دی
خورش کدو و گردو

خورش کدو و گردو

طرز تهیه خورش کدو و گردو

خورش کدو و گردو

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت مغز ران گوسفند ............................500 گرم

 پیاز سرخكرده ...........................................2 قاشق سوپخوری

گردو‌ی چرخكرده.....................................300 گرم

زردچوبه...................................................1 قاشق چایخوری

کدو حلوائی مكعبی خردكرده...................500 گرم

روغن مایع..........................................به میزان لازم   

رب انار .................................................1 پیمانه

شکر....................................................1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  ........................................به میزان لازم

زعفران حل‌کرده ...................................1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه

ابتدا گوشت را همراه با پیازسرخكرده قدری تفت دهید، گردو را اضافه كنید و تفت دهید. بعد مقداری زردچوبه و آب بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد. کدوها را نیز با کمی روغن سرخ کنید. اكنون رب انار، شكر، نمك، فلفل و زعفران را به خورش اضافه نمائید. در پایان، کدوهای سرخكرده را بیفزائید و صبر كنید تا کدوها بپزد. حالا بنا به ذائقه‌ی خود، نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. این خورش را همراه با پلو میل نمائید.

 

نكته‌های خواندنی

همه ما به دنبال یك رژیم غذایی مناسب هستیم كه هم سرشار از فیبر بوده و هم محتویات كالری اندك داشته باشد.  چنین رژیم غذایی از ایجاد یبوست و چاقی هم جلوگیری خواهد كرد. كدوحلوایی این ویژگی را دارد. همچنین سرشار از ویتامین A و C و آمینواسید فراوان است. این سبزی میوه‌ای، همچنین برای پیشگیری از افسردگی، سنگ كلیه و محافظت از استخوان‌ها نیز مفید است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش کدو و گردو تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز