Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:11

3
دی
خوراك زرشك

خوراك زرشك

طرز تهیه خوراك زرشك

 خوراك زرشك

 

مواد لازم برای 4 نفر

روغن........................................................به میزان لازم

پیاز خلالی‌خرد‌كرده. ...................................2 عدد

فلفل دلمه‌ای خلالی خردكرده.....................1 عدد

نمك و فلفل............................................به میزان لازم

زردچوبه و ادویه......................................مقداری

قارچ ورقه‌كرده........................................100 گرم

آب گوجه‌فرنگی.....................................نیم‌لیتر (2 پیمانه)

مغز كرفس خردكرده..............................1 ساقه

هویج خردكرده.....................................1 عدد

كنسرو نخودفرنگی .............................یك سوم پیمانه

زرشك تازه ........................................2 قاشق سوپخوری

كره................................................25 گرم

شكر. ..............................................1 قاشق سوپخوری

زعفران حل‌كرده.................................3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

ابتدا در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت گرم كنید. بعد پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را بیفزائید. حالا در قابلمه‌‌ی مناسبی، قارچ، آب گوجه‌فرنگی، كرفس، هویج، نخودفرنگی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را بریزید و روی اجاق بگذارید تا خوراك بپزد. در پایان، زرشك را با قدری كره تفت دهید و همراه با شكر و زعفران، به خوراك اضافه‌كنید و ده دقیقه‌ی دیگر بپزید. اكنون خوراك، آماده‌ی پذیرائی می‌باشد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك زرشك تعداد بازديد: 453 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز