Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:25

5
آذر
خورش انار آويج

خورش انار آويج

طرز تهیه خورش انار آويج

 خورش انار آويج

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 

مرغ خردكرده.................................یك كیلوگرم

پیاز سرخكرده...............................2 قاشق سوپخوری

گردو‌ی چرخكرده...........................500 گرم

* سبزی خردكرده.........................600 گرم

 روغن مایع..................................100 گرم

سیر له كرده...................................3 حبه

آب انار .........................................3 پیمانه

آرد برنج .....................................یك چهارم پیمانه

تخم‌مرغ.....................................3 عدد

نمك و فلفل..............................به میزان لازم  

*تره، نعنا، گشنیز و جعفری     از هر كدام 150 گرم

 

روش تهیه

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی، مرغ، پیاز، گردو

و 4 تا 5 پیمانه آب را روی حرارت اجاق قرار دهید تا آهسته بجوشد و مرغ، نیم پز شود. در ظرفی جدا گانه، سبزی را با روغن تفت دهید. حالا سیر و سبزی سرخ‌كرده را به مرغ بیفزائید و صبر كنید تا خورش بپزد. بعد دو پیمانه از آب انار، نمك و فلفل را داخل خورش بریزید و هم بزنید. صبر كنید تا خورش آهسته بجوشد. اینك آرد برنج را با باقیمانده‌ی آب انار مخلوط كنید و كم‌كم به خورش بیفزائید و مرتب هم بزنید. حالا صبر كنید تا خورش كاملاً جا بیفتد. سپس تخم‌مرغ‌ها را با نمك و فلفل هم بزنید و داخل خورش بریزید. بعد از بسته‌شدن تخم‌مرغ، خورش را هم بزنید. اكنون خورش، آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یاد آوری: می‌توانید به جای آب انار، از 150 گرم رب انار استفاده نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش انار آويج تعداد بازديد: 538 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز