Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:57

2
آذر
خوراك جگر غاز

خوراك جگر غاز

طرز تهیه خوراك جگر غاز

خوراك جگر غاز

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

جگر غاز یا مرغابی..........................................450 گرم

آرد ..............................................................115 گرم (یك پیمانه)

پودر تخم گشنیز ............................................یك دوم قاشق چایخوری

پودر زیره‌ی سبز.............................................یك دوم قاشق چایخوری

پودر هل......................................................یك دوم قاشق چایخوری

پایریكا.........................................................یك چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی رنده‌كرده ....................................یك چهارم قاشق چایخوری

روغن سرخ‌كردنی........................................به میزان لازم

نان سیردار برای تزئین.................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی نان سیردار:

نان تست (برشتی) .................................8 قطعه

كره......................................................25 گرم

سیر ...................................................1 حبه

 

 

روش تهیه

جگر غاز را بشوئید، با دستمال خشك‌كنید و به صورت ورقه‌هائی به ضخامت یك سانتیمتر ببرید و كنار بگذارید. در ظرف مناسبی، آرد و تمامی ادویه‌ها را بریزید و با هم مخلوط سازید. حال جگر را در مخلوط ادویه و آرد بغلتانید و كنار بگذارید. سپس در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. اینك جگر را در آن سرخ كنید. اكنون خوراك آماده را در ظرف مناسب بریزید و با نان سیردار و سالاد، میل نمائید.

روش تهیه‌ی نان سیردار: روی نان‌های تست (برشتی) مقداری كره و سیر له‌كرده بمالید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا برشته شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك جگر غاز تعداد بازديد: 1251 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز