Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:07

10
مهر
كوفته نخودی

كوفته نخودی

طرز تهیه كوفته نخودی

كوفته نخودی

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

نخود ....................................................................400 گرم

گوشت مغز ران.......................................................500 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه .................................................به میزان دلخواه

پیازداغ......................................................................2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ...................................................................1 عدد

رب گوجه فرنگی.........................................................1 قاشق سوپخوری

سركه.....................................................................یك‌دوم پیمانه

مواد لازم میانی:

خرمای هسته‌گرفته، آلو، كشمش، زرشك و گردو ..........به میزان لازم

تخم مرغ آبپز ..........................................................1 عدد

شیره‌ی انگور ........................................................یك‌دوم پیمانه

 

 

روش تهیه

ابتدا نخود را به مدت 12 ساعت بخیسانید. آن‌گاه همراه با گوشت، دو تا سه بار چرخ كنید. سپس ادویه و نمك را بیفزائید. نیمی از پیاز داغ را نیز، به مواد اضافه كنید و خوب ورزدهید. تخم مرغ را هم اضافه نمائید و حدود 10 دقیقه كاملاً ورز دهید. حالا مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم كنید و در كف دست پهن كنید، وسط آن سوراخی ایجاد كنید و از مواد كوفته به همراه یك قاشق چایخوری پیاز داغ، داخل آن را پر كنید. بعد كوفته را ببندید و شكل دایره به آن بدهید. اكنون در قابلمه‌ی مناسبی پیازداغ بریزید و با قدری روغن و رب‌گوجه‌فرنگی، تفت دهید. سپس 2 لیتر آب اضافه نمائید و منتظر بمانید تا به جوش آید. اینك كوفته‌ها را یكی‌یكی و آهسته داخل آب‌جوش قرار دهید و صبر كنید تا كوفته‌ها بپزد. حالا شعله را ملایم كنید تا مغز كوفته‌ها نیز بپزد. بعد از 20 دقیقه، سركه و شیره‌ی انگور را باهم تركیب سازید و به سس كوفته‌ بیفزائید. 10 دقیقه صبر كنید تا كوفته‌ها با سركه، ‌شیره مزه‌دار شوند.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كوفته نخودی، شیره‌ی انگور تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز