Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:28

10
مهر
املت ژامبون

املت ژامبون

طرز تهیه املت ژامبون

املت ژامبون

 

مواد لازم برای 8 نفر

 

 

سیب‌زمینی........................1 عدد متوسط

كره.................................50 گرم

ژامبون خردكرده...............200 گرم

جعفری خردكرده ................2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ............................6 عدد

نمك و فلفل ......................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 ابتدا سیب‌زمینی را بشوئید و با كارد، در قسمت‌های مختلف آن سوراخ‌هایی ایجاد كنید. حالا آن را داخل سلفون بپیچید و روی سینی دستگاه قراردهید. دستگاه را با قدرت 100 درصد به مدت 4 تا 5 دقیقه تنظیم و استارت كنید. در فاصله‌ی پخت، یك بار سیب‌زمینی را زیر و رو كنید. سپس پوست آن را بگیرید و با رنده، درشت رنده كنید. نیمی از كره را در ظرف مناسب و مسطح و بدون درپوش، به مدت 1 دقیقه آب كنید. حالا ژامبون، جعفری و سیب‌زمینی را بیفزائید و مواد را مخلوط كنید.

اینك در ظرف مسطح و مناسبی، باقی‌مانده‌ی كره را بریزید و در دستگاه قرار دهید و دكمه‌ی استارت را بزنید تا كره آب شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل با چنگال بزنید. اكنون نیمی از تخم‌مرغ‌ها را در كره‌ی آب كرده بریزید، درپوش را بگذارید و آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه، با قدرت 80درصد بپزید. حالا آن را از دستگاه خارج كنید. مواد فراهم ‌كرده را بر سطح آن بریزید و مابقی تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید. ظرف را با درپوش داخل دستگاه ببرید و به مدت 3 دقیقه، با قدرت 100 درصد بپزید. اكنون ظرف را بدون درپوش روی سه‌پایه قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه گریل كنید. اینك املت آماده‌ی نوش‌جان كردن است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، املت ژامبون تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز