Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:31

10
مهر
پای ماهی تن

پای ماهی تن

طرز تهیه پای ماهی تن

پای ماهی تن

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

ماهی تن  ............................یك قوطی

سس سفید.........................یك‌دوم پیمانه

كره‌ی آب‌كرده.......................30 گرم

تخم‌مرغ ............................2-3 عدد

 

 

روش تهیه

ابتدا ماهی تن را در ظرفی بریزید و با سس سفید و كره مخلوط كنید تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك قالب‌ها را چرب كنید. و از مایه‌ی فراهم‌كرده، آن‌ها را پر سازید و در فر(تاون) گرم‌كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه بپزید. تا طلائی رنگ شود. اكنون پای‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و سر میز ببرید. یادآوری: برای تهیه‌ی سس سفید؛ 25 گرم را در تابه‌ی مناسبی آب كنید، آن گاه 25 گرم آرد را در آن تفت دهید. سپس 250 میلی‌لیتر شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پای ماهی تن تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز