Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:56

10
مهر
ميگوهای پفكی

ميگوهای پفكی

طرز تهیه ميگوهای پفكی

ميگوهای پفكی

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

آرد.......................................3-4 قاشق سوپخوری

پودر سوخاری........................3-4 قاشق سوپخوری

كورن‌فلكس نیمكوب‌...............100 گرم

نمك و فلفل........................به میزان لازم

شیر................................2 تا 3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده ..................1-2 عدد

میگوی تمیزكرده ...................1 كیلوگرم

روغن سرخ‌كردنی .................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 در ظرف مناسبی، آرد، پودر سوخاری، كورن فلكس، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. بعد شیر و تخم‌مرغ را بیفزائید. میگوها را در ظرف مناسبی بریزید. سپس مواد فراهم‌كرده را به آن اضافه كنید. مواد را خوب با هم مخلوط سازید. اكنون میگوهای آغشته به مایه را، به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. آن‌گاه در روغن داغ فراوان، سرخ كنید. اینك میگوهای پفكی را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی قرار دهید و با گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای آن را تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ميگوهای پفكی تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز