Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:15

11
شهریور
كَبسه لَحِم

كَبسه لَحِم

طرز تهیه كَبسه لَحِم

كَبسه لَحِم

 

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج     400 گرم

كره     50 گرم

سیر حلقه‌ای خردكرده     4-5 حبه

پیاز     یك عدد (درشت)

راسته‌ی بره‌ی خردكرده     400 گرم

نمك‌، فلفل و ادویه     به میزان لازم

 

روش تهیه:

ابتدا برنج را بخیسانید، و مطابق با دستورالعمل‌های گذشته آن را بپزید. و آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب كنید و سیر را در آن تفت دهید. سپس در قابلمه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه‌ تفت دهید. اكنون نمك، فلفل، ادویه و به میزان لازم آب را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد. اینك در دیس مناسبی قدری برنج بكشید، سیر و قطعات گوشت را رویش بگذارید و دوباره برنج بریزید. حالا كبسه لحم را با سیر سرخ‌كرده تزئین كنید و میل نمائید.

یادآوری: می‌توانید سیر را همراه برنج دم كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كَبسه لَحِم تعداد بازديد: 1521 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز