Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:56

11
شهریور
كيبه

كيبه

طرز تهیه كيبه

كيبه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

بلغور گندم.....................................600 گرم

گوشت چرخكرده............................200 گرم

پیاز رنده‌كرده.................................یك عدد (درشت)

نمك، فلفل و ادویه.........................به میزان لازم

دانه‌ی صنوبر................................100 گرم

رب انار..........................................2 قاشق سوپخوری

روغن.............................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

بلغور را بخیسانید، و بعد در صافی بریزید، تا آب آن كشیده شود. آن‌گاه نیمی از گوشت را به بلغور بیفزائید و دو بار چرخ كنید. حالا نمك، فلفل و نیمی از پیاز را بیفزائید و خوبورز دهید تا مایه منسجم و چسبنده شود. اكنون هر بار قدری از مایه بردارید و به شكل  بیضی درآورید و داخلش را از یك طرف با انگشت گود كنید. سپس درون كبه را با مایه‌‌ی میانیپر‌كنید و با دست مرطوب حفره را ببندید. اینك كبه را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی: در تابه‌ی مناسبی قدری روغن بریزید و باقیمانده‌ی گوشت، پیاز نمك، فلفل و ادویه را اضافه كنید و روی اجاق تفت دهید، تا آب گوشت كشیده شود. آن‌گاه شعله را خاموش كنید، دانه‌ی صنوبر و رب انار را بیفزائید و مخلوط نمائید.

یادآوری: اگر دانه‌ی صنوبر در دسترس نبود می‌توانید از خلال بادام استفاده كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كيبه تعداد بازديد: 599 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز