Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:43

11
شهریور
سمبوسه

سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه

سمبوسه

 

مواد لازم برای 8 عدد:

روغن .........................................3 تا 4 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده.................................یك عدد (درشت)

گوشت چرخكرده...........................400 گرم

نمك، زردچوبه، فلفل ....................به میزان لازم

ادویه.........................................به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای سبز.......................یك عدد

نخودفرنگی پخته........................120 گرم

خمیر فیلو ...................................8 ورق

روغن سرخ‌كردنی .....................به میزان لازم

 

 

روش تهیه:

ابتدا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید، پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه گوشت، نمك، زردچوبه، فلفل، ادویه‌ و كمی آب بیفزائید و تفت دهید تا گوشت بپزد، حالا فلفل دلمه‌ای را نیز بیفزائید و یك دقیقه روی حرارت نگه دارید. سپس شعله‌ی اجاق را خاموش كنید و نخودفرنگی را بیفزائید. اكنون خمیر فیلو را مطابق با دستورالعمل چاپ شده در نشریه‌ی شماره 19 آماده كنید و خمیر را روی سطح آردپاشیده باز كنید و با برشگر گرد قالب بزنید، اینك قدری از مخلوط فراهم كرده روی هر یك از خمیرها بگذارید و مانند قطاب بپیچید و در روغن داغ سرخ كنید. حالا سمبوسه را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، سمبوسه، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 463 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز