Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:59

3
مرداد
پنير برشته

پنير برشته

طرز تهیه پنير برشته

پنير برشته

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

پنیر محلی گیلان (پنیر خشك)..........................250 گرم

برگ سیر خردكرده .........................................50 گرم

روغن مایع.....................................................2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده......................................1 عدد

تخم‌مرغ ......................................................4 عدد

فلفل سیاه...................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

 

 روش تهیه

 پنیر محلی را رنده كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه برگ سیر را در روغن تفت دهید و پنیر را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه سرخ كنید. سپس حرارت را ملایم كنید، گوجه‌فرنگی را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا آب گوجه‌فرنگی تمام شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و همراه با فلفل، درون تابه بریزید. اكنون صبر كنید تا تخم‌مرغ‌‌ها ببندد. سپس پنیر برشته را به 4 قسمت ببرید و در ظرف مناسبی بچینید و میل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پنير برشته تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز