Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:58

20
تیر
ترشی انبه

ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

 ترشی انبه

 

 

مواد لازم:

 

انبه ...................................................یك كیلوگرم

 سیر..................................................... 150 گرم (پوست گرفته شده)

 تخم گشنیز............................................ 50 گرم (تخم گشنیز تفت داده و آسیاب شده باید باشد)

 سیاه دانه .........................................15-10 گرم

 زردچوبه ..................................................1 قاشق غذاخوری

 فلفل قرمز تند ..........................................به میزان دلخواه

 نمك....................................................... به میزان لازم

 سركه ...................................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

ابتدا انبه را پوست می‌گیریم و ورقه‌ورقه می‌بریم. سپس به ورقه‌های انبه نمك فراوان زده و به همراه سیرهای پاك شده در ظرف درب دار بلوری یا چینی قرار می‌دهیم و به مدت 2 روز در آفتاب می‌گذاریم.

 

بعد از دو روز رنگ انبه‌ها تغییر كرده و پخته می‌شوند. حالا انبه‌ها و سیر‌ها را از ظرف خارج می‌كنیم و لایه به لایه به این ترتیب می‌چینیم: یك لایه انبه، سیر، سیاه‌دانه، تخم گشنیز آسیاب شده، فلفل قرمز تند سپس دوباره به همین ترتیب لایه‌ها را می‌چینیم تا ظرفمان كاملا پر شود. سپس زردچوبه را به همراه سركه مخلوط كرده و اضافه می‌كنیم تا سطح ترشی را كاملا بپوشاند. سپس نمكش را اندازه می‌كنیم و درب ظرف را می‌بندیم و به مدت یك ماه در جای گرم، بدون آفتاب قرار می‌دهیم تا ترشی انبه‌ ما جا بیفتد.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ترشی انبه تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز