Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:27

20
تیر
ساندويچ تن ماهی با سس مخصوص

ساندويچ تن ماهی با سس مخصوص

طرز تهیه ساندويچ تن ماهی با سس مخصوص

ساندويچ تن ماهی با سس مخصوص

 

 

مواد لازم برای 2 نفر:

 

كنسرو تن ماهی .........................................1 عدد

 نان همبرگر....................................................... 2 عدد

 فلفل قلمی شیرین ............................................4 عدد (یا یك‌دوم فلفل دلمه‌ای)

 آب لیمو تازه..................................................... 2 قاشق غذاخوری

 گوجه‌فرنگی.................................................... 2 عدد

 پنیر ورقه‌ای.................................................... 2 ورق

 گشنیز تازه ...................................................2 قاشق غذاخوری

 ماست خامه‌ای موسیر................................... 4 قاشق غذاخوری

 سس سبزیجات ...........................................4 قاشق غذاخوری

 

مواد سس سبزیجات:

 

پیاز..................................................... 1 عدد

 سیر رنده شده.......................................... 1 حبه

 مغز كرفس خرد شده................................. 1 ساقه

 فلفل قلمی تند ........................................1 عدد

 رب گوجه‌فرنگی....................................... 1 قاشق غذاخوری

 آب لیمو .................................................1 قاشق غذاخوری

 كره ......................................................1 قاشق غذاخوری

 نمك .......................................................به میزان لازم

 

روش تهیه ساندویچ:

 فلفل‌ها را از وسط دو نیم كرده و دانه‌های وسط آن را در آورده و باریك ببرید سپس در ظرفی بریزید و روی آن آبلیمو ریخته و بگذارید بماند. نان‌ها را از وسط دو نیم كرده خمیر داخل آن را درآورید و دو قاشق از سس سبزیجات را روی یك قسمت از نان ریخته و سپس مقداری از تن ماهی را روی سس بگذارید. گوجه‌فرنگی حلقه شده، فلفل برش داده شده، پنیر ورقه شده و گشنیز خرد شده را روی آن قرار دهید. قسمت دیگر نان را با دو قاشق ماست خامه‌ای موسیر آغشته كرده سپس آن را روی قسمت ساندویچ آماده شده قرار دهید و میل كنید.

 

روش تهیه سس سبزیجات:

 پیاز و كرفس را نگینی خرد كنید؛ پیاز را همراه با كره تفت دهید. سپس كرفس، سیر و فلفل تند را اضافه كنید. رب و‌ آب لیمو و نمك را بیفزایید و از روی حرارت برداشته و صبر كنید تا خنك شود.

 

نكته تغذیه‌ای: گشنیز، گیاهی است مقوی معده، ضداسپاسم، ضد نفخ و دارای خاصیت ضدمیكروب و ضدقارچ.

 كرفس نیز گیاهی است كه برای التیام دردهای مفصلی و روماتیسمی مفید است (بخصوص آب آن).

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ساندويچ تن ماهی با سس مخصوص تعداد بازديد: 551 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز