Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:54

20
تیر
خورش بادمجان و مرغ

خورش بادمجان و مرغ

طرز تهیه خورش بادمجان و مرغ

 خورش بادمجان و مرغ

 

 

 

مواد لازم برای 3 نفر:

 

بادمجان.................................... 6 عدد

 مرغ............................................ یك ران و یك سینه (نصف مرغ)

 پیاز............................................ 1 عدد بزرگ

 غوره .......................................50 گرم

 رب ...........................................1 قاشق غذاخوری

 زعفران...................................... كمی

 روغن .......................................به میزان لازم

 نمك .......................................به میزان لازم

 زردچوبه .................................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 

پیاز را خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ به مرغ كمی نمك و زعفران بزنید و همراه پیاز تفت دهید. زردچوبه و رب را هم اضافه كنید و تفت دهید سپس یك لیوان آب اضافه كرده و بگذارید تا نیم‌ساعت بپزد.

 

بادمجان‌ها را پوست بگیرید، مقداری نمك بزنید و بگذارید یك ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و با دستمال تمیزی خشك كرده و با مقداری روغن سرخ كنید. غوره را هم در تابه كمی تفت دهید سپس بادمجان‌ها و غوره را به خورش اضافه نمایید و بگذارید یك ربع ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد این غذا را با برنج باید سرو نمایید.

 

نكته تغذیه‌ای: خوردن بادمجان گرفتگی رگ‌ها را باز می‌كند و شخص را از خطر سكته قلبی محفوط می‌دارد.

 

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش بادمجان و مرغ تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز