Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:34

20
تیر
كوكوی لوبيا سبز

كوكوی لوبيا سبز

طرز تهیه كوكوی لوبيا سبز

 كوكوی لوبيا سبز

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

   

لوبیا سبز ...................................500 گرم

 تخم‌مرغ ............................................6 عدد

 پیاز داغ............................................ 3 قاشق غذاخوری

 آرد سفید ........................................1 قاشق غذاخوری

 روغن............................................. 6 قاشق غذاخوری

 رب ...............................................1 قاشق غذاخوری

 زعفران آب شده............................. 1 قاشق غذاخوری

 سیر ...........................................1 حبه

 نمك و فلفل و دارچین ...................به میزان لازم

 

روش تهیه:

 ابتدا لوبیاها را پاك كرده و بشویید سپس آن‌ها را ریز خرد نموده و با كمی آب و نمك بگذارید تا بپزد و آب آن كاملا به خود لوبیاها برود آن‌گاه بگذارید تا سرد شود؛ حال تخم‌مرغ‌ها را بشكنید و خوب هم بزنید تا كمی پف كند؛ آرد، نمك، فلفل، دارچین، زعفران، رب، لوبیاهای پخته شده و پیاز داغ را به تخم‌مرغ‌ها اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید. روغن را در تابه‌ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مخلوط آماده شده را در تابه بریزید و حرارت را كم كنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا كوكو پخته شود سپس برش دهید و در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو كنید.

 این كوكو نیازی ندارد كه دو طرفش سرخ شود و یك طرف كافی می‌باشد.

 نكته تغذیه‌ای: از آنجایی كه این كوكو نیاز به سرخ كردن زیاد ندارد و فقط یك طرف آن سرخ می‌شود، لذا ارزش غذایی مواد آن بخصوص ویتامین‌های لوبیا سبز، حفظ می‌شود.

 

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كوكوی لوبيا سبز تعداد بازديد: 404 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز