Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:12

4
تیر
پيتزای مرغ تنوری

پيتزای مرغ تنوری

طرز تهیه پيتزای مرغ تنوری

پيتزای مرغ تنوری

 

 

مواد لازم برای 1 نفر

 

فیله یا سینه‌ی مرغ................................100 گرم

پیاز رنده‌كرده............................................1 عدد كوچك

زعفران حل كرده ......................................1 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل..............................................یك دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون.............................................1 قاشق سوپخوری

خمیر پیتزا ...............................................یك عدد

پنیر موزارلا .............................................90 گرم

پنیر گودا................................................30 گرم

قارچ خردكرده.........................................50 گرم

فلفل دلمه‌‌ی رنگی و خلال‌كرده ................30 گرم

  

روش تهیه

 ابتدا فر(تاون) را با دمای 250 درجه‌ی سانتیگراد، گرم نمائید. خمیر را در قالب پهن كنید و روی خمیر یك دوم قاشق سوپخوری روغن زیتون بمالید. مرغ را به قطعه‌های 2 سانتیمتری خرد نمائید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید. حالا پنیر موزارلا و گودا را با یكدیگر مخلوط كنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمائید. سپس قطعه‌های مرغ مزه‌دار كرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله‌ی بین فلفل‌دلمه‌ای و قارچ بچینید. اكنون 30 گرم پنیر باقیمانده را بیفزائید و به مدت 15 دقیقه در فر(تاون) بپزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پيتزای مرغ تنوری تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز