Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:23

3
تیر
پیتزای مکزیکی + فیلم

پیتزای مکزیکی + فیلم

طرز تهیه پیتزای مکزیکی

پیتزای مکزیکی

 

 

مواد لازم:

 

پیاز خرد كرده.........................................1عدد متوسط

روغن مایع.............................................به میزان لازم

زردچوبه و نمك.......................................به میزان لازم

گوشت چرخکرده...................................150 گرم

خمیر پیتزا ..........................................150 گرم

سس تند...............................................3 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا.............................................200 گرم

کاهو..................................................100 گرم

چیپس ذرت..............................................به میزان لازم

  

روش تهیه

  پیاز را در روغن تفت دهید. كمی زردچوبه و نمك به آن بزنید و گوشت را بیفزائید، تفت دهید تا آب گوشت كشیده شود. خمیر پیتزا را به قطر

5/0 سانتی متر و به شكل ظرف، به اندازه‌ای كه ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز كنید. ته و اطراف ظرف را چرب كنید و كمی آرد روی آن بپاشید و خمیر را داخل ظرف بیندازید و روی آن سس گوجه فرنگی تند بمالید. گوشت چرخکرده را روی خمیر بریزید روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید، در صورت تمایل کمی پودر فلفل قرمز به آن اضافه ‌کنید. فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و ظرف را در فر به مدت 15 دقیقه قراردهید، بعد از پخت روی آن را با کاهوی خرد شده و چیپس ذرت تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پیتزای مکزیکی تعداد بازديد: 512 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز