Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:49

3
تیر
خمير پيتزا + فیلم

خمير پيتزا + فیلم

طرز تهیه خمير پيتزا

خمير پيتزا

 

 

مواد لازم برای حدود 3 عدد پیتزای متوسط:

پودر مایه‌خمیر.......................................................2 قاشق چایخوری

شكر................................................................یك قاشق سوپخوری

آب ولرم ..........................................................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آرد.................................................................450 گرم

شیر ولرم.......................................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

نمك .............................................................به میزان لازم

تخم‌مرغ.........................................................یك عدد

آویشن..........................................................1 قاشق چایخوری

زیره.............................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل.................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون .................................................یك‌دوم پیمانه

 

روش تهیه:

مایه‌خمیر و شكر را در آب ولرم حل كنید و به آرد بیفزائید. آن‌گاه شیر، نمك، تخم‌مرغ، آویشن، زیره، زنجفیل و روغن زیتون را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. تا بافت صاف و یكدستی پیدا كند. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در محل گرمی نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود. اكنون خمیر آماده‌ی مصرف است.

یادآوری: چنانچه خمیر به آرد و یا آب اضافی نیاز داشته باشد، آن را به تدریج بیفزائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خمير پيتزا تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز