Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:35

3
تیر
سالاد ويندژور+ فیلم

سالاد ويندژور+ فیلم

طرز تهیه سالاد ويندژور

سالاد ويندژور

 

مواد لازم برای 6- 8  نفر

 

كرفس خردكرده ............................................400 گرم

قارچ خردكرده................................................200 گرم

سینه‌ی مرغ پخته و رشته‌ای خردكرده ..............500 گرم

خیارشور رشته‌ای خردكرده.............................100 گرم

تربچه‌ی رنده‌كرده.............................................3 عدد

سس مایونز ...................................................4 قاشق سوپخوری

آبلیمو............................................................2 قاشق سوپخوری

نمك..............................................................به مقدار لازم

شكر...........................................................50 گرم

 

 روش تهیه:

 ابتدا در ظرف مناسبی كرفس، قارچ، سینه‌ی مرغ، خیارشور و تربچه را بریزید. آن‌گاه سس مایونز، آبلیمو، نمك و شكر را مخلوط نمائید، به مواد سالاد بیفزائید و مخلوط سازید. اكنون سالاد را در ظرف زیبائی بریزید و از خود پذیرائی كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سالاد ويندژور تعداد بازديد: 471 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز