Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 12:27

21
خرداد
آش جو + فیلم

آش جو + فیلم

طرز تهیه آش جو

 آش جو

  

 

مواد لازم: برای 8-7 نفر

 

 

 

جو پوست گرفته شده

سبزی آش خرد شده

برنج

نخود و لوبیا

آب گوشت یا مرغ

زردچوبه

پیاز

كشك پاستوریزه

نعنا خشك

روغن

زعفران حل شده

سیرداغ

نمك و فلفل

2 پیمانه

1 كیلو (تره، جعفری، اسفناج، گشنیز)

یك دوم پیمانه (100 گرم)

یك و نیم پیمانه (200 گرم)

2 لیتر

یك قاشق غذاخوری

2 عدد

500 گرم

2 قاشق غذاخوری

5 قاشق غذاخوری

2 قاشق غذاخوری

به مقدار لازم

به مقدار لازم

 

 

روش تهیه:

ابتدا جو را چند ساعت در آب خیس كرده سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا به طور كامل پخته شود. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را دور بریزید و دوباره همراه با آب بپزید. پیاز را به صورت خلالی برش دهید و در قابلمه مناسبی سه قاشق روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. مقداری از پیاز را به منظور تزیین روی آش بردارید. سپس زردچوبه را اضافه كرده و كمی تفت دهید. مقداری آب و آب مرغ و برنج را اضافه كنید و بگذارید تا بجوشد. پس از 20 دقیقه سبزی را افزوده و سپس نخود و لوبیا و جو را اضافه نمایید. آش را باید مرتب (در حدود 3-2 ساعت) هم بزنید تا جا بیفتد. دو قاشق روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس نعنا خشك را اضافه كرده و سپس از روی حرارت بردارید.

 

آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن‌را با كشك، نعناداغ، سیر داغ، پیاز داغ و زعفران تزیین كرده و سرو نمایید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش جو تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز