Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:39

16
خرداد
پلوچينی

پلوچينی

طرز تهیه پلوچينی

پلوچينی

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 برنج ..........................................100 گرم

قارچ ورقه شده....................... 200 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز ......................1 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز...................  50 گرم

كلم برگ سفید...................... 100 گرم

كلم برگ قرمز ........................100 گرم

میگو.................................... 400 گرم

سویاسس............................... 3 قاشق غذاخوری

سس قرمز تند .........................1 قاشق غذاخوری

كره...................................... 50 گرم

آب لیمو .................................1 قاشق

 

روش تهیه:

میگوها را پاك كرده و قسمت پشت آن را برش دهید و روده آن را درآورید؛ آب را بگذارید بجوشد سپس یك تكه هویج و یك تكه كرفس و یك قاشق سركه و كمی نمك به آن اضافه كرده و بعد میگوها را به مدت 3-2 دقیقه در این مواد بجوشانید و آبكش نمایید؛ برنج را هم آبكش كنید. فلفل‌ها و كلم‌ها را برش داده و همراه كمی كره و سویاسس تفت دهید تا نرم شود.

 سپس كنجد را اضافه نمایید؛ قارچ ورقه شده را همراه با یك قاشق آب لیمو و كره تفت دهید و در آخر برنج، میگو، سبزیجات تفت داده شده، سس تند و سویا سس را با هم مخلوط نموده و روی آن كنجد بپاشید و 5 دقیقه همه را با هم تفت دهید؛ ظرف را با برگ كلم تزئین نموده و مواد آماده را داخل آن بریزید و سرو نمایید.

  

نكته تغذیه‌ای:

 میگو منبع غنی پروتئین، فسفر، اسیدهای چرب امگا-3 و روی می‌باشد بنابراین برای سلامتی مفید است. كلم نیز از گیاهانی است كه خاصیت ضد سرطانی داشته ولیكن اگر خام آن به میزان زیاد و طولانی‌مدت مصرف شود می‌تواند ایجاد گواتر كند.

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پلوچينی تعداد بازديد: 620 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز