Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:54

9
خرداد
ترشی مخلوط + فیلم

ترشی مخلوط + فیلم

طرز تهیه ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

 

مواد لازم:

 

بادمجان قلمی.................................................۵۰۰ گرم

خیار متوسط ...................................................۵۰۰ گرم

هویج ...........................................................۵۰۰ گرم

گل كلم .......................................................۵۰۰ گرم

مغز كرفس .................................................۵۰۰ گرم

پیاز ریز سفید............................................. ۵۰۰ گرم

سیب زمینی ترشی..................................  ۳۰۰ گرم

سیر  ..........................................................۱ بوته

فلفل سبز قلمی ....................................... ۵۰ گرم

موسیر خشک ........................................ ۲۵۰ گرم

سبزی ترشی.......................................  ۵۰۰ گرم

(مرزه، ترخان، ریحان، شوید، نعنا، جعفری)

ادویه ترشی..........................................  ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه...............................................  ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل .........................................   به میزان لا زم

سركه..................................................  به میزان لا زم

 

طرز تهیه:

 

ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس كنید; هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض كنید سپس در آبكش ریخته تا آب آن برود آن گاه روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كمی خشک شود; بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد كنید;

با كمی سركه و نمک بگذارید چند جوش بزند ولی له نشود، سپس در آبكش ریخته و صبر كنید تا سركه اضافی و تلخی آن برود; بقیه مواد را بشویید، پیاز و هویج را پوست بگیرید و مواد را به دلخواه خرد كنید; سپس تمام مواد را با هم مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته و لا به لا ی مواد، ادویه و سبزیجات و نمک و زردچوبه را بریزید تا ظرف پر شود مقداری سركه روی مواد ریخته تا جایی كه روی مواد را كاملا  بگیرد سپس در آن را محكم ببندید و در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد (حداقل یک ماه).

برچسب ها: ترشی مخلوط، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 913 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز