Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:45

29
فروردین
کلوچه اسفناج

کلوچه اسفناج

طرز تهیه کلوچه اسفناج

کلوچه اسفناج

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 

اسفناج ...................................۴۵٠ گرم

تخم‌مرغ زده شده   ......................۴ عدد

خامه   .......................................۲ قاشق غذاخوری

ذرت شیرین .................................۵٠ گرم

کرفس خرد شده .........................۱ ساقه

فلفل قرمز تند  ............................۱ عدد

گوجه‌فرنگی  ..............................۲ عدد

روغن زیتون ................................۲ قاشق غذاخوری

کره    .......................................۲ قاشق غذاخوری

جوانه ماش .............................۲۵ گرم

پنیر پیتزای رنده شده ................۲ قاشق غذاخوری

 

 

 

اسفناج را به مدت ۵ دقیقه آ‌ب‌پز کرده سپس آ‌ن را آ‌ب کشیده و به وسیله دستمال خشك کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و اسفناج، خامه، ذرت، کرفس خرد شده، فلفل ریز شده و گوجه‌فرنگی تکه شده را با آ‌ن مخلوط کنید. سپس روغن و کره را در یك تابه گرم کنید، مخلوط این مواد را در تابه ریخته و در انتها جوانه را هم بیفزایید، سپس روی آ‌ن پنیر پاشیده و در دمای ملایم حدود ۷-۵ دقیقه بپزید تا خوب قهوه‌ای شود. سپس میل کنید.

برچسب ها: روغن زیتون، اسفناج، ذرت، تخم‌مرغ، کلوچه اسفناج، پنیر پیتزای تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز