Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:12

23
اسفند
تورتیلای خانوادگی فرناندز

تورتیلای خانوادگی فرناندز

طرز تهیه تورتیلای خانوادگی فرناندز

تورتیلای خانوادگی فرناندز

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

 

سیب‌زمینی   ..................................۱ كیلوگرم

پیاز  ..............................................۲ عدد

كدو  ..............................................۲ عدد

روغن زیتون   ..................................۴ قاشق غذا‌خوری

تخم‌مرغ  .....................................۱۰ عدد

میگو در صورت دلخواه  .................۲۰۰ گرم

نمك  ...........................................۱ قاشق چای‌خوری

فلفل  ........................................یك دوم قاشق چای‌خوری

آرد   .......................................  ۱ قاشق غذاخوری

 

۱- ابتدا سیب‌زمینی و كدوها را بشوئید. سیب‌زمینی‌ها و پیازها را پوست بكنید. سیب‌زمینی‌ها را از طول به چهار قسمت برش بزنید و سپس به صورت حلقه‌های نسبتا نازك خرد كنید. پوست پیازها را بگیرید و همراه كدو با پوست خرد كنید.

۲- سیب‌زمینی‌ها را در كمی روغن تفت دهید. سپس پیاز خرد شده را اضافه كنید و خوب مخلوط كنید. در ظرف را ببندید و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت كم بپزید. سپس كدوی خرد شده را اضافه كنید و پنج دقیقه دیگر بدون اینكه در تابه را ببندید، مخلوط را حرارت دهید.

به سبزیجات در پایان پخت، خارج از حرارت آرد اضافه كرده و خوب مخلوط كنید تا تمام مواد به آرد آغشته شوند.

۳- سبزیجات تفت داده شده را در یك ظرف بریزید و كنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را در یك كاسه بزرگ بشكنید و با یك چنگال به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.

۴- پوست میگوها را بگیرید و به دو نیم تقسیم كنید در كمی پودر سیر بغلتانید و سپس آنها را با سبزیجات مخلوط كنید و روی تخم‌مرغ‌های زده شده بریزید. نمك و فلفل را اضافه و مخلوط كنید.

۵- در یك تابه بزرگ دیواره بلند، سه قاشق روغن زیتون را داغ كنید و مخلوط را یكجا درون تابه بریزید و با پشت قاشق صاف كنید. با حرارت زیاد به مدت ۵ دقیقه بدون اینكه در آن را ببندید، بپزید.

۶-  وقتی تورتیلا پف كرد یك بشقاب بزرگ یا دیس روی تابه بگذارید و تورتیلا را درون آن برگردانید. سپس طرف دیگر آن را در تابه قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت كم سرخ و  به صورت نیم گرم سرو كنید.

 

 

برچسب ها: روغن زیتون، فلفل، كدو، سیب‌زمینی، تورتیلای خانوادگی فرناندز تعداد بازديد: 532 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز