Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:00

7
اسفند
ریسوتوی مرغ

ریسوتوی مرغ

طرز تهیه ریسوتوی مرغ

ریسوتوی مرغ

 

مــواد لازم برای 4 نفر:

 

روغن زیتون...................................................  2 قاشق سوپخوری

سینه مرغ به صورت مكعب 5/2 سانتیمتری...............  225 گرم

پیاز خردكرده ................................................... 1 عدد

سیر خردكرده...................................................  1 حبه

زعفران.........................................................  یك‌چهارم قاشق چایخوری

گوشت چرخكرده .............................................. 50 گرم

آب گوشت.....................................................  120 میلی‌لیتر

برنج...........................................................  450 گرم

آب مرغ ...................................................... 5/7 پیمانه

كره (در صورت دلخواه)..................................  25 گرم

پنیر پارمیسان .............................................. 25 گرم

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

 

روش تهیـه:

 

روغن را در ظرفی بریزید و روی حرارت بالا بگذارید. مرغ خرد كرده را به آن اضافه كنید و در روغن تفت دهید. بعد پیاز، سیر و زعفران را بیفزایید. حالا حرارت را كم كنید و گوشت چرخكرده را در آن تفت دهید. بعد آب گوشت را بیفزایید. اكنون برنج را درون ظرف بریزید و آب مرغ را اضافه نمایید و با حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزد. پس از پخته شدن، كره را بیفزایید و از پنیر پارمیسان، نمك و فلفل، برای مزه‌دار كردن آن استفاده كنید.

برچسب ها: روغن زیتون، پنیر پارمیسان، آب مرغ، ریسوتوی مرغ تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز