Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 06:06

1
بهمن
سوپ مرغ و ذرت

سوپ مرغ و ذرت

طرز تهیه سوپ مرغ و ذرت

 سوپ مرغ و ذرت

 

 

مــواد لازم برای 6 نفر:

 

ران مرغ     5 عدد (حدود 800 گرم)

آب     5/1 لیتر (6 پیمانه)

آب لیموترش تازه     1 قاشق سوپخوری

زنجفیل تازه و رنده‌كرده     1 قاشق چایخوری

دانه‌ فلفل سیاه     4 عدد

روغن مایع     2 قاشق چایخوری

پیاز خرد كرده     1 عدد

سیر له كرده     4 حبه

كنسرو ذرت     یك قوطی 300 گرمی

سویاسس     یك‌چهارم پیمانه

تمر هندی     3 قاشق سوپخوری

آرد ذرت     1 قاشق سوپخوری

آب     2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ با چنگال زده شده     1 عدد

گشنیز خرد كرده     1 قاشق سوپخوری

ریحان     1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیـه:

 پوست ران‌های مرغ را بگیرید و چربی‌هایش را جدا كنید. آنگاه در مخلوط آب، آبلیمو، زنجفیل و فلفل بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و آب مرغ را نگه دارید. اینك صبر كنید تا مرغ خنك شود. بعد آن را خرد كنید. حالا روغن را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را به آن بیفزایید و تفت دهید تا پیاز، نرم شود. سپس آب مرغ، مرغ، ذرت، سویاسس و تمر هندی را بیفزایید و مخلوط كنید. اكنون آرد ذرت حل كرده در‌ آب را هم اضافه كنید و بگذارید مخلوط بجوشد تا كمی غلیظ شود. حالا تخم‌مرغ را به تدریج درون سوپ در حال جوشیدن بریزید و در پایان، سبزی را اضافه كنید. اینك سوپ را برای پذیرایی، در سوپخوری مناسبی بكشید.

برچسب ها: سوپ مرغ و ذرت تعداد بازديد: 409 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز