سوپ مرغ و ذرت
مــواد لازم برای 6 نفر:
ران مرغ 5 عدد (حدود 800 گرم)
آب 5/1 لیتر (6 پیمانه)
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپخوری
زنجفیل تازه و رندهكرده 1 قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه 4 عدد
روغن مایع 2 قاشق چایخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 4 حبه
كنسرو ذرت یك قوطی 300 گرمی
سویاسس یكچهارم پیمانه
تمر هندی 3 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ با چنگال زده شده 1 عدد
گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
ریحان 1 قاشق سوپخوری
روش تهیـه:
پوست رانهای مرغ را بگیرید و چربیهایش را جدا كنید. آنگاه در مخلوط آب، آبلیمو، زنجفیل و فلفل بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و آب مرغ را نگه دارید. اینك صبر كنید تا مرغ خنك شود. بعد آن را خرد كنید. حالا روغن را در تابهای بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را به آن بیفزایید و تفت دهید تا پیاز، نرم شود. سپس آب مرغ، مرغ، ذرت، سویاسس و تمر هندی را بیفزایید و مخلوط كنید. اكنون آرد ذرت حل كرده در آب را هم اضافه كنید و بگذارید مخلوط بجوشد تا كمی غلیظ شود. حالا تخممرغ را به تدریج درون سوپ در حال جوشیدن بریزید و در پایان، سبزی را اضافه كنید. اینك سوپ را برای پذیرایی، در سوپخوری مناسبی بكشید.