Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:29

20
دی
كوفته سوئدی + فیلم

كوفته سوئدی + فیلم

طرز تهیه كوفته سوئدی

 كوفته سوئدی + فیلم

 

مــواد لازم:

 

شیر     یك سوم پیمانه

مغز نان باگت     1 پیمانه

گوشت چرخكرده     500 گرم

پیاز رنده شده     3 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ     1 عدد

جعفری خردشده     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     مقداری

آرد سوخاری     یك دوم پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ سس كوفته:

كره     50 گرم

آرد     1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی     2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل     مقداری

آب گوشت     2 پیمانه

آبلیمو     1 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد شده     2 قاشق سوپخوری

 

شیر را به مغز نان باگت اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس گوشت چرخكرده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، جعفری، نمك و فلفل را نیز با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. از این مایه، توپ‌های كوچكی بردارید و در آرد سوخاری بغلتانید. سپس آنها را در روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شوند. اكنون كوفته‌ها را در سس قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

روش تهیه‌ سس كوفته:

كره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید. سپس آرد را اضافه نمایید تا رنگ آرد تغییر كند. اكنون رب گوجه‌فرنگی را همراه با كمی فلفل بیفزایید و هم بزنید. آب گوشت را نیز كم‌كم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. زمانی كه آرد در آب گوشت كاملا حل شد، آبلیمو و جعفری خرد شده را بیفزایید و حرارت را ملایم كنید تا سس جا بیفتد.

 

 

برچسب ها: آرد سوخاری، گوشت چرخكرده، كوفته سوئدی، آب گوشت تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز