Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:17

19
دی
اردور سیب زمینی

اردور سیب زمینی

طرز تهیه اردور سیب زمینی

 اردور سیب زمینی

 

  

مواد لازم:

  سیب زمینی پشندی      300 گرم

روغن زیتون      3 قاشق سوپخوری

سیر      5 حبه

نمك و فلفل سیاه      مقداری

جعفری خرد شده      2 قاشق سوپخوری

پودر پنیر پارمیسان      1 قاشق سوپخوری

 

 

سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با مقداری آب و نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند. سپس آنها را با پوست به صورت حبه‌ای برش‌ بزنید. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا كاملا داغ شود. سپس روغن زیتون را در آن پخش نمایید. سیرها را نگینی خرد كنید و در روغن زیتون تفت دهید. آنگاه سیب‌زمینی‌های خرد شده را  اضافه نمایید و تفت دهید. اكنون نمك و فلفل را بیفزایید و جعفری خرد شده را روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید و كمی هم بزنید. حالا پودر پنیر پارمیسان را روی سیب‌زمینی‌ها بپاشید و در ظرف سرو بریزید.

برچسب ها: روغن زیتون، اردور سیب زمینی، سیب زمینی پشندی تعداد بازديد: 553 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز