Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 16:18

24
آذر
پلوی علی پاشا

پلوی علی پاشا

پیاز و سیر را رنده كنید و با گوشت و مقداری نمك و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

آرزو صفری

 

 

مواد لازم

پیاز                          1 عدد

سیر                        1 حبه

گوشت چرخكرده       100 گرم

نمك و فلفل              به مقدار لازم

كشمش پلویی         یك‌دوم پیمانه

خلال پسته             یك‌دوم پیمانه

برنج                      2 پیمانه

كره                       100 گرم

بادام                     یك‌دوم پیمانه

آب گوشت             1 پیمانه

 

روش تهیه

پیاز و سیر را رنده كنید و با گوشت و مقداری نمك و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده كوفته ریزه‌هایی به اندازه فندق درست كنید و در روغن سرخ یا آبپز نمایید. حالا كشمش را در آب بخیسانید تا پف كند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آنگاه برنج را بشویید و آب آن را صاف كنید و با كره تفت دهید. سپس بادام را بیفزایید و تفت دهید. اكنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و كوفته ریزه‌ها را به همراه پسته و كشمش لابه‌لای برنج بریزید و برنج را به شكل كته دم كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، پلوی علی پاشا، مواد لازم پلوی علی پاشا، روش تهیه پلوی علی پاشا، علی پاشا تعداد بازديد: 795 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز