Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:52

17
دی
چامين گوشت و سبزيجات (چين)

چامين گوشت  و سبزيجات (چين)

طرز تهیه چامين گوشت و سبزيجات (چين)

 چامین گوشت  و سبزیجات (چین)

 

   

مــواد لازم:

 فیله گوساله     300 گرم

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

هویج     100 گرم

كرفس     100 گرم

كلم برگ سفید     100 گرم

فلفل دلمه‌ سبز، زرد و قرمز     هر كدام نصف عدد

قارچ     300 گرم

پیاز     1 عدد

سویا سس     نصف پیمانه

نمك و فلفل     به مقدار لازم

نشاسته ذرت     1 قاشق سوپخوری

آب     نصف پیمانه

 

فیله گوساله را به صورت خلالی خرد كنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. سپس هویج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود. حالا آن را به صورت كبریتی یا خلالی خرد نمایید. كرفس را نیز به صورت كبریتی و هم‌اندازه هویج‌ها خرد كنید و روی حرارت بگذارید تا تفت بخورد. آنگاه كلم برگ و فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت كبریتی خرد نمایید و تفت دهید.

سپس قارچ‌ها را خلال كنید و بیفزایید و با این مواد تفت دهید. اكنون پیاز را خلالی خرد نمایید و  تفت دهید. آنگاه سویا سس را به همراه كمی نمك و فلفل تركیب نموده، با این مواد مخلوط كنید. در پایان، نشاسته ذرت را در آب حل نمایید و در مخلوط سبزیجات بریزید و منتظر بمانید تا آب سبزیجات كمی لعابدار شود.

این غذا بهتر است در ظرف‌های مخصوص غذای چینی به نام وك تهیه شود.

برچسب ها: روغن زیتون، پیاز، چامین گوشت و سبزیجات (چین)، فیله گوساله تعداد بازديد: 625 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز