Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:24

6
دی
بوقلمون با میوه

بوقلمون با میوه

طرز تهیه بوقلمون با میوه

 بوقلمون با میوه

 

 

مــواد لازم:

 

سیر له شده    ۲ حبه

آب پرتقال ترش یا آبلیمو    ۴ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده    ۲ قاشق سوپخوری

كره    ۵۰ گرم

نمک و فلفل       به میزان لا‌زم

بوقلمون    ۱ عدد

پرتقال     ۱ عدد

انگور    ۱ خوشه

گلا‌بی    ۱ عدد

انار    ۱ عدد

سیب    ۱ عدد

شلیل    ۱عدد

كیوی    ۱ عدد

هویج    ۱ عدد

كرفس     ۱ شاخه

 

سیر، آب پرتقال، زعفران، كره، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید. بعد از اینكه بوقلمون را تمیز كردید، دستتان را زیر پوست بوقلمون قرار دهید تا به این وسیله بین پوست و گوشت فاصله ایجاد شود. با دست مقداری از سس آماده شده را بین گوشت و پوست (زیر پوست بوقلمون) و مقداری را هم داخل شكم بوقلمون بمالید. سپس بگذارید تا ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا كمی مزه‌دار شود. حالا تمام میوه‌ها را به قطعات ۳-۲ سانتیمتری خرد كرده و داخل شكم بوقلمون را پر كنید. آنگاه داخل سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید. ۴-۳ لیوان آب درون سینی ریخته و چند تكه هویج و كرفس را كنار آن قرار دهید و در فر به مدت ۳-۲ ساعت با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت بپزید. اگر آب آن تمام شد كمی آب اضافه كنید. بعد از اینكه پخته شد فویل را برداشته و چند دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند تا روی آن طلا‌یی شود.

 

 

برچسب ها: انگور، بوقلمون، بوقلمون با میوه تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز