Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:03

6
دی
برگر گوشت

برگر گوشت

طرز تهیه برگر گوشت

 برگر گوشت

 

 

مــواد لازم:

 

گوشت چرخكرده     500 گرم

پیاز رنده شده     1 عدد متوسط (80 گرم)

سیر رنده شده     1 حبه

خرده نان تازه     1 پیمانه

تخم مرغ     1 عدد

سس گوجه فرنگی     2 قاشق سوپخوری

فیله گوجه فرنگی خرد شده    1 عدد

نمك و فلفل     به میزان لازم

آویشن     یك‌دوم قاشق چایخوری

سس مخصوص گوشت     یك‌چهارم پیمانه

جعفری تازه خرد شده     2 قاشق سوپخوری

ساقه پیازچه برای تزیین     به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده را همراه با پیاز و سیر رنده شده، خرد‌ه‌های نان تازه، تخم مرغ و سس گوجه فرنگی مخلوط كنید و به خوبی ورز دهید تا خرده‌های نان كاملا به خورد گوشت برود. سپس گوجه فرنگی را همراه با نمك و آویشن به مواد بالا اضافه كنید و با هم مخلوط نمایید. از مواد آماده شده به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید و در دست گرد و كمی پهن كنید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس سس مخصوص گوشت را با قلم‌مو روی برگرها بمالید. در ظرفی كه امكان قرار دادن آن در مایكروویو باشد، مقداری روغن بریزید و برگرها را در آن بچینید. درِ ظرف را ببندید و با قدرت 100 درصد (900 وات) در مایكروویو به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برگرها را برگردانید و مجددا به مدت 3 دقیقه و با قدرت

100 درصد (900 وات) بپزید. در این مرحله مقداری سس روی برگرها بمالید و با جعفری خردشده و ساقه پیازچه تزیین كنید.

برچسب ها: برگر گوشت، فیله گوجه فرنگی، سس مخصوص گوشت تعداد بازديد: 514 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز