Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:06

6
دی
كباب بره

كباب بره

طرز تهیه كباب بره

 كباب بره

 

 

مــواد لازم:

 

گوشت بره بدون چربی     500 گرم

پیاز ریز     12 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز و خرد شده     2 عدد

گوجه فرنگی كوچك     12 عدد

قارچ كوچك     12 عدد

برش‌های لیمو و رزماری     به میزان لازم

مواد لازم برای مزه‌دار كردن گوشت

لیموترش     1 عدد

سس سویا      3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد شده     1 عدد

روغن زیتون     4 قاشق سوپخوری

مریم گلی خشك‌شده و رزماری     یك دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل سیاه    به مقدار لازم

 

آب لیموترش را بگیرید و با سس سویا، پیاز، روغن زیتون، سبزی‌های معطر، نمك و فلفل در ظرفی بریزید. قطعات گوشت را در آن بریزید و هم بزنید. در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 7-6 ساعت در یخچال قرار دهید. گهگاه مواد را هم بزنید تا گوشت ترد و مزه‌دار شود.

سپس گوشت را از داخل مواد خارج كنید و به همراه پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و قارچ، به سیخ (چوبی) بكشید. سپس كباب را روی اجاق یا در گریلی كه از قبل گرم شده، برای 15-10 دقیقه قرار دهید. در طول پخت كباب‌ها، با قلم‌مو از موادی كه برای مزه‌دار كردن گوشت تهیه كرده بودید، بر روی آنها بمالید تا از خشك شدن گوشت جلوگیری شود. كباب‌ها را با برش‌های لیمو و رزماری و در صورت تمایل به همراه برنج سرو نمایید.

 

برچسب ها: روغن زیتون، سس سویا، گوشت بره، كباب بره، فلفل دلمه‌ای سبز تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز