Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:18

5
دی
پلوی اگه (تركیه)

پلوی اگه  (تركیه)

طرز تهیه پلوی اگه (تركیه)

 پلوی اگه  (تركیه)

 

  

مــواد لازم:

برنج     2 پیمانه

نمك     به مقدار لازم

روغن زیتون     3- 2 قاشق سوپخوری

پیاز     1 عدد

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

سیر     2 حبه

پیازچه     2 ساقه

پودر كاری     1 قاشق چایخوری

آب مرغ     3 پیمانه (بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)

گوجه فرنگی     2 عدد

جعفری خرد شده     2 قاشق سوپخوری

دانه فلفل سیاه     4 عدد

 

برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمك بخیسانید. سپس آب آن را خارج نمایید و كنار بگذارید.

روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. آنگاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید. فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه خرد شده، پودر كاری و مقداری نمك را نیز به آن اضافه نمایید.

در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید. اكنون حرارت را ملایم کنید و حدود 20 دقیقه برنج را طبخ نمایید. بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت كته دم نمایید. در پایان، برنج را در دیس بكشید و بقیه گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین كنید.

برچسب ها: روغن زیتون، فلفل دلمه‌ای، جعفری، پلوی اگه، فلفل سبز تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز