Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 07:55

30
آذر
سالاد برنج و سبزیجات

سالاد برنج  و سبزیجات

طرز تهیه سالاد برنج و سبزیجات

 سالاد برنج  و سبزیجات

 

 

 طرز تهیه 

برنج پخته     1 پیمانه

لوبیا سبز خرد شده     50 گرم

هویج 2 عدد

نخودفرنگی     50 گرم

قارچ     100 گرم

روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری

آبلیمو     یك‌چهارم پیمانه

فلفل دلمه‌ای     یك‌دوم عدد

نمك و فلفل     مقداری

سماق     1 قاشق چایخوری

سركه سیب     2 قاشق سوپخوری

 

برنج را در كاسه گودی بریزید و لوبیا سبز سرخ شده را به آن اضافه كنید. سپس هویج و نخودفرنگی پخته را بیفزایید. قارچ‌ها را نیز به صورت نگینی خرد نمایید و با مقداری روغن و آبلیمو روی حرارت قرار دهید تا نرم شود. آنگاه به مواد قبل بیفزایید. فلفل دلمه‌ای را نیز خرد و اضافه كنید. در پایان، برنج را بیفزایید. در كاسه كوچكی آبلیمو را با روغن زیتون، نمك، فلفل، سماق و سركه سیب مخلوط نمایید و به سالاد اضافه كنید.

 

برچسب ها: سماق، روغن زیتون، سالاد برنج و سبزیجات، سركه سیب، فلفل دلمه تعداد بازديد: 559 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز