Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:48

3
آذر
نان شوید و پیاز، یک نان عالی برای صبحانه های پاییزی + طرز تهیه

نان شوید و پیاز، یک نان عالی برای صبحانه های پاییزی + طرز تهیه

نان یکی از خوراکی هایی است که همیشه بر سر سفره های ما ایرانیان قرار دارد. این بار به جای نان های همیشگی پیشنهاد می کنیم نان شوید و پیاز را امتحان کنید.

مواد لازم برای نان شوید و پیاز:

شکر : 4 قاشق چای خوری

نمک و ادویه دلخواه  : یک قاشق چای خوری

روغن : 6 قاشق غذا خوری

شیر یا آب : یک لیوان

تخم مرغ : یک عدد

خمیر مایه : 3 قاشق چای خوری

آرد  : 3 لیوان

شوید خرد شده : 5 قاشق غذا خوری

پیاز بزرگ : یک عدد

طرز تهیه نان شوید و پیاز:

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و یک قاشق چای خوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

سپس 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل کند.

تخم مرغ ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

خمیرمایه را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شود، سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید.

روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را بگیرید.

وقتی خمیرآماده شد، یک عدد پیاز بزرگ را ریز خرد و در ماهیتابه سرخ کنید .

زردچوبه و ادویه و شوید خشک  رااضافه کنید.

وقتی این مواد سرد شد با خمیر مخلوط کنید و از خمیر چانه های کوچک بگیرید و در فر با دمای 180 درجه حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید

برچسب ها: آشپزی، انواع پلو، انواع خورش، شیرینی پزی، غذاهای دریایی، غذاهای ایرانی، غذاهای رژیمی، قنادی، دستپخت، دستور پخت انواع نان، نان خانگی، نان رژیمی، نان شوید و پیاز، دستور پخت انواع غذا، نان های ایرانی تعداد بازديد: 635 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز