Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:00

1
دی
نان سوخاری خانگی را با این دستور درست کنید

نان سوخاری خانگی را با این دستور درست کنید

نان سوخاری یکی از بهترین نان ها مخصوصا برای کسانی است که مشکلاتی مانند معده درد دارند. به جای خرید نان سوخاری حاضری می توانید در منزل تان درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی

شکر : 280 گرم

تخم مرغ  :  7 تا 8 عدد

روغن مایع  : 200 گرم

خامه صبحانه : 90 گرم

آب گرم : 100 گرم

نمک : یک قاشق چای خوری

آبلیموی تازه : دو قاشق غذاخوری

آرد : حدود یک کیلو و 300 گرم

خمیرمایه فوری : 80 گرم

عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی

آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.

مخمر را روی آن  بپاشید و بگذارید تا پف کند.

سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ ،شکر،آب، نمک ،آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و  هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس آرد را کم کم  اضافه کنید.

مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر  تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را  تا ۲ساعت در جای گرم  قرار دهید.

روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید  .

پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر می شود.

آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.

فر را روی 200 درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.

بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها  را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.

برچسب ها: آشپزی، شیرینی پزی، غذاهای سنتی، غذاهای بین الملل، آشپزی ایرانی، غذاهای دریایی، نان سوخاری، غذاهای ایرانی، قنادی، دستپخت، غذاهای رژِیمی، پخت نان بدون فر، نان های سنتی، پخت نان سوخاری در منزل، نان های رژیمی، پخت انواع نان های سنتی تعداد بازديد: 833 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز