Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:49

29
بهمن
نان شوید(نان سوپ)

نان شوید(نان سوپ)

طرز تهیه نان شوید(نان سوپ)

نان شوید(نان سوپ)

 

مواد لازم :

 

آرد     یک كیلوگرم

خمیر مایه     ۲۰ گرم

شوید     ۱۰ گرم

شكر     ۱۰ گرم

بهبود دهنده     ۵ گرم

نمک     ۱۵ گرم

روغن زیتون     ۳ قاشق سوپ|خوری

ماءالشعیر     ۵۵۰ الی ۶۰۰ میلی|لیتر

سفیده||ی تخم|مرغ     یک عدد

پودر سیر     ۱۰ گرم

آب ولرم     نصف پیمانه

 

روش تهیه : 

 

 خمیرمایه، نمک، شكر، آب ولرم و روغن زیتون را مخلوط كرده و در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و در محل نسبتا گرمی|به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا حجم آن زیاد شود.

آرد، بهبوددهنده، شوید خشک نرم شده و پودر سیر را در ظرفی ریخته، مخلوط خمیر مایه را كه اینک پر حجم گردیده به آن اضافه كنید. ماءالشعیر را تا جایی كه خمیر به دست نچسبد كم|كم به آرد بیفزایید. روی سطحی آردپاشی شده، خمیر حاصله را كاملا| ورز دهید تا صاف و یكدست شود. روی خمیر را پوشانده و آن را به مدت نیم ساعت در محلی نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. مجددا به مدت ده دقیقه آن را ورز دهید و روی آن را پوشانده و نیم ساعت دیگر به آن استراحت دهید (استراحت دوم).

سپس آن را به قطعات كوچک تقسیم نموده آن|گاه مواد لوله كرده و در سینی فر بچینید و با برس سفیده|ی تخم|مرغ زده شده را روی آن بمالید. ده دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. فر را از قبل با دمای ۱۲۰ درجه|ی سانتی|گراد یا ۲۵۰ درجه|ی فارنهایت (كم|ترین درجه) گرم نمایید. ظرفی مناسب را از آب پر كرده و كف فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود. سینی نان را در طبقه|ی وسط فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید تا نان|ها پخته و روی آن|ها كمی طلا|یی شود.

برچسب ها: روغن زیتون، نان سوپ، نان شوید، خمیرمایه تعداد بازديد: 802 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز