مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 10 عدد
آرد نان 350 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
تخممرغ همزده یك قاشق سوپخوری
آب ولرم 200 میلیلیتر
مایه خمیر فوری 10 گرم
سفیده تخممرغ 1 عدد
آب 2 قاشق چایخوری
زیره 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه بیگلز
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و تخممرغ و آب ولرم را به آن بیفزائید و قدری مخلوط كنید، آنگاه مایه خمیر را اضافه كنید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت تقریبی 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
سپس به مدت 2 دقیقه آن را ورز دهید و به 10قسمت مساوی تقسیم كنید. خمیرها را به شكل توپ در آورید، رویشان را بپوشانید و استراحت دهید. اكنون روی خمیرها را قدری تخت كنید و با انتهای یك قاشق چوبی در مركزشان حفرهای ایجاد كنید و در سینی آرد پاشیده قرار دهید، رویشان را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر، استراحت دهید.
اینك در ظرف مناسبی، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. حال حرارت را كم كنید و خمیرها را به مدت 1 دقیقه در آن بجوشانید و بعد روی كاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید. آنگاه خمیرها را در سینی بچینید و رویشان را با مخلوط سفیده تخممرغ و آب مرطوب كنید و زیره بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نانها را بپزید.